top of page
Suche
  • ODI Pharma

ODI Pharma AB anlitar Pareto Securities AB som likviditetsgarant

ODI Pharma AB (”ODI Pharma” eller ”Bolaget”) har idag utsett Pareto Securities till likviditetsgarant för Bolagets aktie som är upptagen till handel på Spotlight Stock Market. Syftet med likviditetsgarantin är att förbättra likviditeten i aktien och minska skillnaden mellan köp- och säljkurs. Uppdraget påbörjas den 19 Januari 2024.

 

En likviditetsgarant är en aktör som åtar sig att främja handeln av en aktie genom att säkerställa att det alltid finns köp- och säljorder i orderboken. Pareto Securities kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att säkerställa möjligheten att handla i Bolagets aktie varje dag genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida. En likviditetsgaranti är ämnad att skapa en mer korrekt prisbild i ett bolags aktie, vilket leder till en mer rättvis värdering av bolaget och ger möjlighet till en förbättrad handelsvolym i aktien.

 

För mer information om ODI Pharma, vänligen kontakta:

Derek Simmross, vd, ODI Pharma AB                                                                                                                

E-post: info@odipharma.com  

 

 

ODI Pharma AB

ODI Pharma är, baserat på sitt europeiska nätverk, dotterbolag och parters, en tillverkare av färdiga farmaceutiska cannabis- och kosmetikprodukter med fokus på distribution till den medicinska cannabismarknaden i Europa genom sitt dotterbolag ODI Pharma Polska Sp. z o.o. ODI Pharma avser att tillhandahålla en högkvalitativ produkt till ett konkurrenskraftigt pris jämfört med konkurrenterna i Polen och därmed bli den största leverantören av medicinsk cannabis i Polen. ODI Pharma strävar också efter att vara i framkant för att förstå den medicinska tillämpningen av produkten samt att införa nya, innovativa produkter för europeiska patienter i behov. Bolaget kommer att fortsätta samarbeta med de mest kunniga och välkända partners i branschen för att uppnå sina mål.

0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

ODI Pharma AB: Updated market and business overview

ODI Pharma AB (“ODI” or the “Company”) hereby present an updated overview of its market position and the latest trends observed in the cannabis industry, particularly in Europe. Progress in the cooper

ODI Pharma AB: Publication of half-year report 2023/2024

ODI Pharma AB (“ODI” or the “Company”) hereby publishes its half-year report for the period July – December 2023. The report is available as an attached document to this press release and on the Compa

Comments


bottom of page